Woning verkopen

Laat ons u helpen uw woning te verkopen

Uw woning succesvol verkopen tegen de beste prijs – Maximize your return on real estate!

Van onze begeleiding en service mag u veel verwachten. Wij zetten onze ervaring, ons uitgebreid netwerk, onze deskundigheid en kennis van de markt graag actief in om uw pand succesvol, tegen de beste marktprijs te verkopen/verhuren.

Onze doelstelling: steeds een exclusieve, gepersonaliseerde service bieden aan onze klanten, die geïnteresseerd zijn in kwalitatief vastgoed.

1. Marktconforme prijsbepaling

Onze vastgoedmakelaars zijn dagelijks betrokken bij transacties van vastgoedeigendommen. Hierdoor kennen zij de markt door en door. Woningen verkopen, appartementen verkopen, bedrijfspanden verkopen, en huizen verkopen is wat zij dagelijks doen. Deze kennis en ervaring vormen dan ook de belangrijkste ingrediënten voor het bepalen van de beste marktprijs van uw huis.

De basis van een succesvolle transactie.

 

2. Volledige dossiersamenstelling

Na het verkrijgen van de opdracht voor het verkopen van uw woning of pand starten wij onmiddellijk met de opmaak van uw dossier, dit in samenspraak met uw notaris.

Een bodemattest wordt aangevraagd, kadastrale inlichtingen ingewonnen ...

 

3. Uw eigen marketingplan

Quares heeft een waaier aan mogelijkheden om uw pand efficiënt op de markt te plaatsen. Deze unieke marketingmix staat garant voor een snelle verkoop aan de beste prijs!

 

 

4. Een onderscheidende presentatie van uw huis

Quares beschikt over krachtige marketinginstrumenten met bewezen resultaten om uw woning te verkopen. Van brochures en advertenties tot en met presentaties op de best bezochte huizenwebsites en onze eigen website.

Uw pand springt in het oog.

 

5. Een uitgebreide database van contacten

Van zodra uw eigendom klaar is voor publicatie, ontvangen alle, door ons gekende kandidaten uit onze uitgebreide en gedetailleerde database een vooraankondiging.

Dit is een eerste zeer efficiënte wijze om een geschikte koper of huurder te vinden voor uw woning of bedrijfspand.

 

 

6. Uw persoonlijke makelaar

Binnen onze organisatie heeft u 1 aanspreekpunt die u volledig op de hoogte houdt en waarbij u steeds terecht kan voor al uw vragen.

Deze persoon heeft zoals alle Quares medewerkers een doorgedreven marktkennis en kwaliteiten om  uw pand naar uw wensen te positioneren.

 

  

Waarom niet uw woning verkopen zonder makelaar?

Een woning verkopen zonder makelaar is iets dat steeds meer gemeengoed wordt. Vooral het internet biedt vele mogelijkheden hierin. Het lijkt wellicht een zeer aantrekkelijke optie. U houdt immers zelf meer over door het omzeilen van kosten van de makelaar. Uw huis verkopen zonder makelaar brengt echter ook een hoop nadelen met zich mee. Zo is een makelaar bekend met de (lokale) huizenmarkt, weet hoe het biedproces werkt, kan voor u de structuur erin houden en de rust bewaren wanneer de druk hoog wordt, en kan u helpen met het organiseren van zowel het zakelijke deel als de erop volgende overdracht. Daarbovenop zorgen wij voor een snelle verkoop tegen de beste prijs voor uw pand.

INNOVATION IN REAL ESTATE
Copyright © 2014 Quares | SitemapDisclaimer