Womed Award: Anneleen Desmyter (laureate)

By Quares wo, 27/03/2013 - 01:00

Anneleen Desmyter (Quares) is één van de drie genomineerde kandidaten is voor de “Womed Award”, de prijs voor de vrouwelijke ondernemer van het jaar.

Anneleen Desmyter is mede-oprichtster en partner in het vastgoedbedrijf Quares met kantoren te Antwerpen, Mechelen, Sint-Niklaas, Amsterdam en Maastricht. Ze is Ekonomiste van opleiding (KU Leuven), ze volgde een MBA in Louvain-la-Neuve en een Master in Real Estate in Antwerpen.  Ze is reeds 13 jaar actief in het vastgoed, waarvan 8 jaar als ondernemer.

De wedstrijd

Voor de 14de keer op rij reikt mabizz, het ondernemersnetwerk voor vrouwen van Markant en UNIZO, de Womed Award uit. Dat gebeurt in samenwerking met Vlerick Leuven Gent Management School, KBC en Trends en met de steun van het Vlaams Agentschap voor Ondernemen.
De award gaat elk jaar naar een ondernemende vrouw die met visie, dynamiek en engagement haar bedrijf tot bloei brengt. Een bedrijfsleider voor wie maatschappelijk verantwoord ondernemen telt!

Voornamelijk met de bedoeling om bij te leren, besliste Anneleen om zich hiervoor in te schrijven. Uiteraard wil ze als genomineerde kandidate graag de ultieme bekroning in de wacht slepen. Niet alleen voor Quares of zichzelf, maar vooral omdat ze goed beseft dat het een zeer grote erkenning zou betekenen voor alle inspanningen die de vastgoedsector en haar medewerkers de jongste jaren geleverd heeft.

“Dit zou ons ook de kans bieden om nog meer de “beleving van Quares” en de positieve aspecten van het ondernemerschap uit te dragen.”

De uitslag

Vandaag is bekend gemaakt dat Ann Vancoillie (Creaplan & Aluvision), de “Womed Award 2012” gewonnen heeft.

"Ik wens Ann te feliciteren met haar overwinning en iedereen te bedanken voor de steun bij de Award. Ik wil vooral jongeren stimuleren tot ondernemerschap en dankzij de vele positieve reacties, weet ik dat ik 8 jaar geleden de juiste stap heb genomen, en dat het nu mijn tijd is om anderen te inspireren.

Nogmaals dank aan iedereen die bijdroeg aan het succes van deze 14e editie.

 

Anneleen Desmyter"

INNOVATION IN REAL ESTATE
Copyright © 2014 Quares | SitemapDisclaimer