Quares aan de slag als parkmanager op het researchpark in Zellik

Researchpark Zellik is een bedrijfszone met een specifiek karakter en statuut, nl. het aantrekken van onderzoek gerichte bedrijven in de nabijheid van universitaire kenniscentra, zijnde in het geval van Zellik, de Vrije Universiteit Brussel (VUB).

Onze Consulting afdeling heeft samen met de Management afdeling een opdracht binnengehaald voor de coördinatie van het parkmanagement op het Researchpark Zellik gedurende 4 jaar. Deze opdracht werd uitgeschreven door het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen. Onze Consulting afdeling zal de benodigde teksten uitschrijven voor de vormgeving van het beheer en Kirsten zal voor de Management afdeling optreden als parkmanager. 

In functie van de oproep bedrijventerreinmanagement werd er ook een dossier ingediend voor de gemeente Dilbeek. De bedrijventerreinen rondom het knooppunt Groot-Bijgaarden  sluiten nauw aan bij het Researchpark. Verder heeft de afdeling management al een beheersmandaat voor Sphere Business Park in Zellik. Dit samen wordt dus een mooie cluster. 

 

INNOVATION IN REAL ESTATE
Copyright © 2014 Quares | SitemapDisclaimer