Blog van Quares

Jade Synergies

Quares heeft er een nieuwe telg bij: Jade Synergies, een jong dynamisch bedrijf dat energie-efficiëntie oplossingen aanbiedt aan bedrijven via off-balance derdepartijfinanciering. Hierdoor kunnen bedrijven versneld verduurzamen en hun kosten beperken zonder eigen investering en risico. 

Jade Synergies is een joint venture tussen en Quares en TINC Development Partners (waarvan Gimv en Belfius aandeelhouder zijn). Hierdoor zijn we in de mogelijkheid snel en adequaat de markt te bewerken.Lees verder »

Quares wenst u prettige feestdagen!

Het jaar loopt alweer ten einde. Wij hopen dat het afgelopen jaar voor u even spectaculair was als dat van ons.

Vanzelfsprekend wensen we u het allerbeste toe en zullen ook het komende jaar weer volledig tot uw dienst staan!

Met vriendelijke groet,Het Quares-team

Ontdek Quares op Realty 2015

Quares staat ook dit jaar op de grootste vastgoedbeurs van het jaar: Realty 2015. We staan u graag te woord omtrent al uw vragen en nodigen u uit voor een praatje met de bijpassende borrel. 

Daar bovenop organiseert Quares 2 seminaries die u zeker niet mag missen:

  • Model voor de nieuwe stedelijkheid (stad Kortrijk en Mechelen) - dinsdag 19/05 (16u). Een debat over de binnenstedelijke ontwikkelingen van morgen en de toekomst.
    Sprekers: Burgemeester Bart Somers (stad Mechelen), Burgmeester Vincent Van Quickenborne (stad Kortrijk) en moderator Hanne Decoutere.
     
  • City Making (stad Kortrijk en Mechelen) - donderdag 21/05 (11u). Een paneldiscussie over hoe een stad aantrekkelijk te maken voor bewoners, bezoekers, retailers en investeerders.
    De inleiding wordt gegeven door Gino van Ossel (Europa's toonaangevende expert in retailmanagement en trademarketing) met de volgende panelleden: Walter Walgraeve (Mechelen Morgen), Wout Maddens (voorzitter AGB Stadsontwikkelingsbedrijf Kortrijk), Rudolf Scherpereel (schepen economie stad Kortrijk), Wim Jorissen (schepen economie stad Mechelen), Freddy Hoorens (Quares), Jeroen Hafkamp (Ceusters), Sofie Vanneste (WES) en moderator Jan Boots (City D).

U kan onze stand 3423 aldus bezoeken van 19 t.e.m. 21 mei te Tour & Taxis Brussel.

Meer praktische informatie vindt u op de website van Realty.

Tot dan!

Ontdek Quares op Finance Avenue 2014

Op zaterdag 15 november organiseren L’Echo en De Tijd in de gebouwen van Tour & Taxis (Brussel) de 9de editie van de grootste nationale geldbeurs voor spaarders en beleggers: Finance Avenue. Van 9u tot 17u spraakmakende debatten met kopstukken uit de financiële wereld, een recordaantal financiële instellingen samen met de top van beursgenoteerde bedrijven.

Zoals elk jaar is het team van Quares aanwezig op deze beurs. Quares focust zich dit jaar op investeren in studentenvastgoed. Graag ontvangen wij u  op onze stand (603) tussen 9u en 17u of op onze workshop over studentenvastgoed (om 13u25). Meer informatie kan u hier terugvinden.

Tot dan!

Quares Vastgoedmagazine 2014 nr. 3

Ontdek in deze nieuwe uitgave ons meest recente aanbod van onze 3 kantoren van zowel bestaand vastgoed als nieuwbouw vastgoed.Lees verder »

Quares steunt de Special Olympics 2014

Kwaliteit staat bij Quares centraal. Daarom helpen we dit jaar graag de levenskwaliteit van mensen met een verstandelijke handicap te verbeteren. In dit kader sponsoren we de Special Olympics van 2014.Lees verder »

Realty 2014

Quares staat ook dit jaar op de vastgoedbeurs Realty 2014. Onze divisies staan u graag te woord omtrent al uw vragen. Zelf hebben we een aantal interessante nieuwigheden die we volledig vrijblijvend kunnen bespreken:

• Een nieuwbouwproject te Antwerpen met kwalitatief studentenvastgoed
• Maak kans op een kortingsbon ter waarde van € 500 voor de restyling van uw gebouw door onze eigen design & build afdeling.
• Een vastgoedfonds voor studentenhuisvesting: Quares Student Housing Fund

U kan onze stand 3423 komen ontdekken van 13 t.e.m. 15 mei te Tour & Taxis Brussel.

Meer praktische informatie vindt u op de website van Realty.

Quares steunt Rotary Club Oudenaarde

Rotary Club  is een wereldwijde organisatie die humanitair dienstbetoon biedt, hoogstaande ethische normen in het zakelijk en professioneel leven aanmoedigt en werkt aan de opbouw van goodwill en vrede in de wereld.

Wij geloven in de projecten die Rotary afdeling Oudenaarde steunt zoals o.a. VZW De Hoop, De Werf  (deel 3) (vangnet voor schooluitvallers), Techno awards (promotie technisch onderwijs), VZW Focus,… en dragen graag ons steentje bij aan zulke initiatieven. 

Dit hebben we dit jaar gedaan onder de vorm van een champagnepakket via Rotary Club Oudenaarde als nieuwjaarsgeschenk voor onze medewerkers.

INNOVATION IN REAL ESTATE
Copyright © 2014 Quares | SitemapDisclaimer