Blogs

Bezoek ons tijdens Finance Avenue op 18 november

​Quares Student Housing staat voor een unieke manier van beleggen in vastgoed. Door te beleggen in deze nichemarkt binnen het vastgoedaanbod, wordt het beoogd rendement gekoppeld aan een vastgoedinvestering zonder zorgen qua beheer en verhuur. Deze vorm van roerend beleggen in onroerende goederen kan een plaats hebben in elke evenwichtig opgebouwde investeringsportefeuille!

Graag nodigen wij u uit tijdens Finance Avenue op zaterdag 18 november tussen 9u en 17u voor een persoonlijk gesprek omtrent beleggen in studentenvastgoed. Mis ook zeker onze workshop "Beleggen in studentenhuisvesting" niet om 13u35, gepresenteerd door Peter Verlinde.

De toegang is gratis indien u zich online inschrijft via www.financeavenue.be

Tot binnenkort?

Infosessies Quares Student Housing

Quares Student Housing bevestigt haar ambitieuze groeiplan en blijft inzetten op de professionalisering van de studentenhuisvesting. Op heden heeft Quares Student Housing 615 kamers in Brussel, Antwerpen en Luik, goed voor een totale investeringswaarde van 56,3 miljoen Euro. De initiële doelstelling, 500 kamers in 2020, werd ondertussen fors bijgesteld naar een ambitieuze 2.000 kamers tegen 2026. Om deze doelstellingen kracht bij te zetten, is er een nieuwe kapitaalronde gepland begin december 2017, onder opschortende voorwaarde van de goedkeuring door de FSMA. 

In 2016 stapte KBC Life Residential Real Estate in het kapitaal van Quares Student Housing voor een bedrag van 4 miljoen euro. Daaruit blijkt nogmaals dat de activaklasse van de studentenhuisvesting sinds enige tijd ook op een institutionele belangstelling kan rekenen. Samen met Piet en Sophie Costermans,  is KBC Life Residential Real Estate de grootste aandeelhouder van Quares Student Housing. Lees verder »

Quares richt Trend Micro in

De kantoorruimte van Trend Micro - specialist in Cyber Security- gelegen op het bedrijvenpark Mechelen Campus kreeg een grondige opfrissingsbeurt.Lees verder »

Verdubbeling van de portefeuille en strategische partnerships bestendigen een gezonde groei

Quares Student Housing, een Belgische huisvester voor studenten en carrièrestarters, bevestigt haar ambitieuze groeiplan en blijft inzetten op de professionalisering van de studentenhuisvesting door het sluiten van strategische partnerships.Lees verder »

Ophaalactie bedrijventerrein Beringen

Op donderdag 7 september organiseerde de stad Beringen, Ondernemersclub Beringen, het Beringse recyclagebedrijf Out of Use en Quares Parkmanagement een inzamelactie van oud ICT-materiaal. 

Met deze actie willen de organisatoren een bewustzijn creëren bij de lokale ondernemers over het belang van een correcte recyclage van elektronisch afval. Dat dergelijke acties meer en meer worden georganiseerd in industriezones is dan ook niet zonder reden. Ondernemers kunnen op een gemakkelijke manier samen met hun medewerkers afgeraken van hun oud ICT-materiaal en dit op een milieubewuste manier. Lees verder »

Tom&Co kiest Quares als Property Manager

Tom&Co, marktleider in het dierenwinkelsegment, kiest voor een samenwerking met vastgoedspecialist Quares. De Property & Facility Management divisie van Quares zal Tom&Co ondersteunen op het vlak van property management. Quares zal instaan voor het financiële en administratieve beheer van de retailpunten verspreid over België, Luxemburg en Frankrijk. Lees verder »

Stem voor Quares

​Quares is één van de genomineerden voor de Belfius Smart Awards.  Het is een uitnodiging om samen te bouwen aan een meer duurzame en “slimme” samenleving die we met fierheid, vertrouwen en een gerust hart aan onze kinderen en kleinkinderen kunnen overdragen.

Uit de 185 projectvoorstellen heeft een vakjury er 50 weerhouden. Quares is daar één van met een project rond energiebesparing voor gebouwen. U kan er meer over lezen op de website van Belfius.

Op 16 mei zal de vakjury de awards uitreiken tijdens het Smart Belgium Event. Tijdens dit gala van de smart awards zal er ook een publieksprijs worden toegekend aan het project met de meeste stemmen. Daarvoor hebben we uw hulp nodig! U kan vanaf nu volop stemmen en uw vrienden, familie en collega’s mobiliseren om een stem uit te brengen op ons smart project.Lees verder »

Quares faciliteert Thomas Cook

Mechelen, 3 april 2017 – De divisie Property & Facility Management van Quares breidt haar klantenportefeuille uit met een mooie opdracht. Thomas Cook Group Belgium heeft Quares aangesteld als property & facility manager voor haar hoofdkantoor en retailnetwerk. Lees verder »

Dagvers wordt 'preferred partner' van Quares

Dagvers en Quares delen een duurzaamheidsvisie. Ze willen samen bijdragen aan de work-life balance van de medewerkers die werken in de bedrijvenparken waar Quares instaat voor het parkbeheer.

Vastgoedspecialist Quares sloot een samenwerkingsovereenkomst met Dagvers, een coöperatieve vennootschap die drukbezette mensen gezond wil laten eten via biologische kant-en-klaarmaaltijden. Quares heeft een divisie Parkmanagement waarin ze 17 bedrijvenparken met ongeveer 1.200 bedrijven in beheer heeft. Ze gaan nu bij deze bedrijventerreinen Dagvers introduceren om zo een gezonde work-life balance bij de bedrijven aan te moedigen.Lees verder »

Quares brengt schwung in duurzaam vastgoed

Via het Sustainable Energy Fund financiert vastgoedspeler Quares investeringen in energie-efficiënte gebouwen. En dat op een erg interessante manier. Het fonds investeert. De eigenaar of huurder betaalt Quares terug dankzij de energiebesparingen die hij realiseert.

Quares hoopt met zijn Sustainable Energy Fund meer dan 100 miljoen euro aan duurzame investeringen te realiseren in de volgende 5 jaar. De eerste projecten zijn alvast binnen. “Voor een industriële speler vernieuwen we de ledverlichting van een logistieke hal. En voor een publieke instantie dokteren we een integrale oplossing uit voor de verwarming en isolatie van haar gebouwen”, aldus Philippe Meire, consultant bij Quares.Lees verder »

INNOVATION IN REAL ESTATE
Copyright © 2014 Quares | SitemapDisclaimer